ប៊ីចេង
-
ប៊ីចេង
ក្រុមហ៊ុន Vedan MSG (monosodium glutamate) ប្រើប្រាស់ស្កររងូ និងស្ករធម្មជាតិសុទ្ធសាធពីដំឡូងមី និងស្ករអំពៅដែលដាំនៅក្នុងប្រទេសវៀតណាម និងកម្ពុជាដែលរួមចំណែកធ្វើឱ្យ MSG (monosodium glutamate) មានគុណភាពខ្ពស់។ ក្រៅពីការដាក់ឱ្យប្រើប្រាស់បច្ចេកវិទ្យាដែលមានការអភិវឌ្ឍខ្ពស់ពីវីដានតៃវ៉ាន់ វីដាន វៀតណាម ក៏បាននាំចូលនូវសម្ភារៈទំនើបៗ ជាច្រើនសម្រាប់ផលិតកម្ម MSG (monosodium glutamate) ផងដែរ ។
ម្សៅស៊ុប
-
ម្សៅស៊ុបរសជាតិឆ្អឹងជំនីជ្រូក
ម្សៅស៊ុបដែលមានឪជារសឆ្ងាញ់ ពេញនិយមក្នុងចំណោមស្រ្តីមេផ្ទះកម្ពុជាអស់រយៈពេលជាយូរឆ្នាំ មកហើយ។ កាលពីមុនវាត្រូវចំណាយពេលយូរក្នុងការចម្អិនអាហារដើម្បីឪ្យមានរសជាតិផ្អែមឆ្ងាញ់។ ប៉ុន្តែបច្ចុប្បន្ន ម្សៅស៊ុបរសជាតិឆ្អឹងជំនីជ្រូកផ្តល់ជូនដោយវីដានអាចជួយឪ្យស្រ្តីមេផ្ទះកម្ពុជាឪ្យចម្អិនអាហារបានលឿនជាងមុន កាន់តែងាយស្រួល និងកាន់តែមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់។
-
ម្សៅស៊ុបរសជាតិសាច់មាន់វីដាន
ម្សៅស៊ុបរសជាតិសាច់មាន់វីដានត្រូវបានចម្រាញ់ចេញពីសាច់មាន់ដែលជួយសន្សំសំចៃពេលវេលាសម្រាប់ការចម្អិនសាច់មាន់ និងស័ក្តិសមសម្រាប់ឆាបន្លែ និងប្រឡាក់សាច់មុនពេលយកទៅចៀនឬអាំង។
ម្សៅបំពង
-
ម្សៅបំពងវីដានប្រើបានគ្រប់មុខ
ម្សៅបំពងប្រើបានគ្រប់មុខ ត្រូវបានផលិតតាមបច្ចេកវិទ្យារបស់ក្រុមហ៊ុន Nitto-Fuji មកពីប្រទេសជប៉ុនដែលម្សៅស្រូវសាលី និងម្សៅមី (ម្សៅស្រូវសាលី ម្សៅដំឡូងមី) ត្រូវបានគេប្រើជាវត្ថុធាតុដើមផ្សំរួមគ្នាជាមួយគ្រឿងផ្សំដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់។ មិនថាវាត្រូវបានប្រើសម្រាប់អាហារសមុទ្របំពង ឬប្រភេទបន្លែ នោះទេ វានឹងធ្វើឱ្យអាហារមានរសជាតិ និងឱជារសកាន់តែឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ហើយ ថែមទាំងបំពេញបានតាមស្តង់ដារសុវត្ថិភាពចំណីអាហារទៀតផង។